• Latest News

    12.04.2012

    Dieta cu struguri

    Despre dieta cu struguri se spune ca este o dieta pentru slabire rapida. Cu toate acestea, eu nu iti recomand sa renunti la toate alimentele si sa consumi numai struguri.

    Oricat de sanatosi ar fi, am invatat in timp ca numai o dieta echilibrata poate ajuta organismul uman. Tocmai de aceea, iti propun sa introduci strugurii intr-un regim alimentar complet. Numai asa vei obtine rezultate vizibile si de durata.


    Daca vrei cu adevarat ca dieta cu struguri sa aiba efecte miraculoase asupra corpului tau iti recomand sa renunti la carne. Macar o saptamana. Dupa cum spuneam, strugurii detoxifica organismul in profunzime, iar o saptamana de dieta vegetariana, in care sa incluzi un consum bogat de struguri (1 - 1,5 kg pe zi) nu numai ca te va ajuta sa slabesti, dar va avea efecte benefice si asupra pielii tale. Dupa o saptamana poti reintroduce in dieta proteinele de origine animala si poti continua sa consumi struguri atata timp cat acestia se vor gasi prin piete. Totusi, incearca sa consumi carne slaba - peste, pui, curcan - pentru ca rezultatele sa se vada.  
    Fereste-te de prea multi carbohidrati si bea si cele 8 pahare de apa pe zi. Vei intampina iarna cu cel putin 3-5 kilograme mai putin si cu o piele de invidiat. Iar pentru ca tabloul sa fie perfect, cateva ore pe saptamana la sala iti vor da o energie incredibila, dar si mult tonus pielii. Cine a spus ca toamna e un anotimp trist? Depinde numai de tine cat de trist sau cat de vesel vrei sa fie.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 comentarii:

    Item Reviewed: Dieta cu struguri Rating: 5 Reviewed By: Iasi
    Scroll to Top