• Latest News

    11.11.2012

    Cura de slabire cu argila

    Cura de slabire cu argila

    Este una dintre cele mai recomandate cure de slabire, deoarece pe langa faptul ca ajuta la pierderea in greutate este si o metoda foarte buna de dezintoxicare a organismului. Argila este cunoscuta pentru proprietatile sale de a vindeca diverse boli, insa  trebuie sa se tina si un regim alimentar: fara bauturi racoritoare sau acidulate, cafea, carne, grasimi, condimente, prajeli si se vor consuma foarte multe fructe, legume, zarzavaturi.

    Prepararea argilei in cura de slabire

    Prepararea argilei se va face astfel, obtinandu-se o doza: intr-un pahar se va pune jumatate -150 ml de apa si se va adauga o lingurita de argila -7g. Se lasa minim 5 ore dar sa nu depaseasca 2 zile, dupa care se administreaza astfel: se bea inainte de fiecare masa cu 20-30 min timp de 7 zile, numai apa fara argila sedimentata pe fundul paharului.
    Dupa aceste 7 zile se bea si sedimentul prin amestecarea acestuia cu apa, cu  o lingurita, pana se omogenizeaza. Se va administra tot inainte de fiecare masa si durata curei este de 21 de zile - aproximativ 3 saptamani.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

    Item Reviewed: Cura de slabire cu argila Rating: 5 Reviewed By: Iasi
    Scroll to Top